De Veurn' Ambachtse


Jan Missiaen behoort al tot de vijfde generatie van een slagersfamilie. Overgrootvader Clement Missiaen begon zijn eerste slagerij in de gemeente Werken.

In 1980 werd het vleeswarenatelier "De Veurn’Ambachtse" opgestart in Alveringem. Vanaf de eerste dag was het de bedoeling om ambachtelijk te werken. Zo worden er ambachtelijke procédés gebruikt in plaats van hedendaagse industriële productiemethoden.

Dezelfde filosofie wordt ook gehanteerd voor de ingrediënten: in de preparatie van onze lekkernijen worden uitsluitend verse en natuurlijke kwaliteitsgrondstoffen gebruikt. Kleurstoffen en bewaarmiddelen zal je dus niet aantreffen in een van de heerlijke terrines van "De Veurn’Ambachtse".

U, als consument, heeft het recht zeer kritisch te zijn.
Daarom specialiseerden wij ons enkel in het vervaardigen van patés en fijne terrines. Stuk voor stuk kwaliteitsproducten met kwaliteitscertificaat "Quality Control".
Dit certificaat staat garant voor gecontroleerde kwaliteit van onze producten, strenger dan de wettelijke normen en erkend door menig verbruikersorganisatie.

Daarom: vraag de Patés van "De Veurn’Ambachtse" bij uw voedingsspecialist.

Ambachtelijke kwaliteit moet u proeven en vooral smaakvol van genieten!