We proberen de bezorgkosten tot een minimum te beperken en tegelijkertijd de best mogelijke bezorgservice te bieden. Bezorgkosten zijn afhankelijk van het gewicht en de grootte van de artikelen die u hebt besteld en van uw locatie. In winkelmandje  krijgt u de bezorgopties te zien die voor u beschikbaar zijn en de bijbehorende kosten.

Standaard levering :   Gemiddelde levertijden voor artikelen 'in voorraad' hangt af van uw locatie en bedragen voor leveringen in België 1 tot 5 werkdagen.

Opgave van de levertijd geschiedt overigens steeds bij benadering en onder voorbehoud, tenzij in de offerte nadrukkelijk anders is aangegeven.
Onze voorkeurskoerier is Bpost, maar we kunnen af en toe ook andere koeriers gebruiken.

Hou er rekening mee dat als onze koeriers van oordeel zijn dat er niemand beschikbaar is om voor het pakket voor ontvangst af te tekenen, er een kennisgevingskaart op het afleveradres wordt gepost en het pakket naar het depot wordt teruggestuurd. Het is uw verantwoordelijkheid om vervolgens contact op te nemen met het koeriersbedrijf om herlevering of afhaling binnen de aangegeven termijn te regelen. Als u dit niet doet, wordt het pakket na 14 dagen naar ons teruggestuurd of het adres die werd doorgegeven en bent u verantwoordelijk voor de retourkosten.

In geval de bestelling na aanbieding niet door u wordt aanvaard of afgenomen, is Westreex naar haar keuze gerechtigd te handelen:
 alsof de overeenkomst door de wederpartij is geannuleerd.
dan wel nakoming van de overeenkomst te vorderen en eventueel verdere schade in rekening te brengen.

Het transport geschiedt voor rekening en risico van de klant. Uiteraard proberen wij het pakket zo goed als mogelijk te beschermen. Bij grotere aantallen wordt het transport zelf uitgevoerd, dit wordt steeds afgesproken.
De klant is verplicht het geleverde onmiddellijk bij aflevering doch in elk geval binnen 3 werkdagen op eventuele manco's en/of beschadigingen te controleren.

Het maakt deel uit van ons milieubeleid dat we gerecyclede materialen zoals gebruikte kartonnen dozen en noppenfolie mogen gebruiken voor de verpakking van goederen van onze klanten.

Ambachtelijk gebrouwen bier drink je met verstand. Geen 18, geen alcohol.